Zbornik radova

Predgovor
Sadržaj
Uvodni referat
Poslovna izvrsnost
Indeks zadovoljstva potrošaca
E-kvalitet
Modeli kontinuiranih unapredenja
Akreditacija laboratorija
Razvoj integrisanih sistema menadžmenta
Kvalitet u automobilskoj industriji
Šest sigma
Studije uspostavljanja QMS-a (iz prakse za praksu)
Obezbedivanje CE znaka
Kvalitet u turizmu
Menadžment bezbednošcu hrane
Menadžment zdravljem i bezbednošcu zaposlenih

 
Menadžment bezbednošcu hrane

dr Marina Mijanović Markuš
ISO 22000:2005 I HACCP
ISO 22000:2005 AND HACCP

Maja Petrović
ZNAČAJ HACCP KONCEPTA ZA INDUSTRIJU PRERADE HRANE
THE SIGNIFICANCE OF HACCP CONCEPTION FOR A FOOD INDUSTRY

dr Srećko Ćurčić, dr Milena Đurić
PRIMENE INFORMACIONIH TEHNOLOGIJA U
POLJOPRIVREDNOJ PROIZVODNJI

APPLICATION INFORMATION TECHNOLOGY OF
AGRICURTURAL PRODUCTION